ZAMENA KONDENZATORA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

ZAMENA KONDENZATORA

Kondenzator se u najvećem broju slučajeva kvari nakon 3-4 godine rada klime i to uglavnom na velikim temperaturama koje se kreću preko 40 stepeni. Kada zakaže kondenzator, neće se upaliti kompresor klime i samim tim klima neće moći da vrši ni grejanje, ni hlađenje. Uslugu zamene kondenzatora izvršavamo tako što prvo skinemo poklopac spoljne jedinice, a tu se nalaze dva kondenzatora:

  1. Kondenzator ventilatora
  2. Kondenzator kompresora


Postoje različite veličine i jačine kondenzatora u zavisnosti od samog klima uređaja. Što se tiče kondenzatora ventilatora to je 1, 1.5, 2 i 1.5 + 5% pojačan. Dok što se tiče kondenzatora kompresora u pitanju su 25, 30, 35, 40, 45, 50mf. Kada ne radi ventilator dolazi do pregrevanja klima uređaja i ona se automatski gasi. Isto tako kada ne radi kompresor neke klime imaju bimetalnu zaštitu i same se gase kako ne bi došlo do oštećenja i vrlo verovatno ozbiljnijeg kvara koji može prouzrokovati potpuni prestanak korišćenja tog klima uređaja. Uslugu zamene kondenzatora izvršavamo na teritoriji celog grada, u našoj firmi su majstori sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj uslužnoj oblasti i garantujemo da ćemo opravdati ukazano poverenje. Intervenciju možete zakazati telefonom ili
putem online zakazivanja, u zavisnosti šta Vam više odgovara.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 122 08 26

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge

Zakažite termin za montažu klima uređaja