UGRADNJA KLIMA UREĐAJA - CENA VEĆ OD 7.990 RSD

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

UGRADNJA KLIMA

Ukoliko čitate ovaj tekst verovatno ste već kupili klima uređaj i potrebno je da Vam neko stručno i profesionalno izvrši uslugu ugradnje. U tom slučaju ste na pravom mestu, takođe na pravom mestu ste i ukoliko Vam je potreban savet prilikom kupovine klime ukoliko je još niste pribavili. Takođe, postoji opcija da uz dogovor sa Vama mi izvršimo kupovinu klima uređaja i donesemo na Vašu adresu kako bi istu ugradili. Naravno, prilažemo račun iz prodavnice u kojoj smo izvršili kupovinu.

Kod kupovine nove klime jedna od najbitnijih stvari na koju bi trebalo posebno obratiti pažnju je da energetska ušteda bude A++. Na tržištu postoje klime različitih proizvođača. Proizvođači koje mi preporučujemo i čije klime su se odlično pokazale u godinama iza nas su zasigurno Bergen, Gree, Midea, Mitsubishi, Panasonic. U pitanju su proizvođači klima sa kojima smo imali najmanje poteškoća u samom radu. Naravno i ostali proizvođači klima mogu zadovoljiti Vaše potrebe, u zavisnosti od Vaših preferencija. Mi smo ovlašćeni servis za već pomenute marke klima uređaja, kao i uređaje proizvođača Volt, Alpha, Daewoo, Beko, Daikin, Mdv, LG, Samsung, Aux, Fox, Vivax, TCL, Tesla, Gorenje, Venting, Korel. Specijalizovani smo za sve vrste kućnih split sistema, među kojima spadaju i inverter klima uređaji. Kako bi ugradnja klima uređaja uspešno bila izvršena potrebni su majstori sa znanjem i iskustvom, profesionalan alat i kvalitetan materijal. Uslugu ugradnje klima uređaja izvršavamo u svim delovima grada. 

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Nakon što smo u dogovoru sa Vama ustanovili gde je najbolje postaviti unutrašnju i spoljašnju jedinicu kako bi klima uređaj u potpunosti zadovoljio Vaše potrebe prelazimo na sam proces montaže. Kako bi Vam bolje približili uslugu montaže klima uređaja koju izvršavamo proćićemo ukratko ceo proces. Nakon što smo otpakovali klimu i propratne delove iste prelazimo na vezivanje komunikacionog kabla između unutrašnje i spoljašnje jedinice. Druga stvar u ovom procesu je postavljanje kondenz creva. Nakon što to uradimo prelazimo na varenje bakarnih cevi (6, 9, 12, 15) koje služe za protok gasa (freona). 

Zatim proveravamo var kako klima ne bi pustila gas. S tim u vezi, garancija koju izdajemo važi i na izvršeni var. Proces montaže nastavljamo snopiranjem i bandažiranjem instalacije koja ide iz unutrašnje ka spoljašnjoj jedinici. Nakon što izvršimo tiplovanje nosača unutrašnje jednice prelazimo na bušenje rupe FI-55mm pod padom. Postavljanje nosača vršimo isključivo uz pomoć vodene vage, jer unutrašnja jedinica mora biti idealno ravna. Kačenjem unutrašnje jednice na prethodno postavljen nosač završili smo proces montaže klima uređaja u unutrašnjosti Vašeg doma. Tiplovanjem nosača spoljašnje jednice, koji mogu biti 9-12, 12-18, 18-24, u zavisnosti od modela i veličine klime započinjemo drugi deo procesa montaže klima uređaja.

Zatim se klima postavlja na montiran nosač. Prelazimo na učvršćivanje klime za nosač sa m8 šrafovima i merimo instalaciju i kratimo po potrebi. Nakon što postavimo holendere vršimo pertlovanje i vezivanje holendera i komunikacionog kabla između spoljašnje i unutrašnje jedinice (5*1,5 – pun presek).

Jako je važno da se lepo napertluje i vežu holenderi kako ne bi došlo do puštanja gasa. Odvod kondenzacije iz unutrašnje jedinice postavljamo po Vašem izboru. Isto tako, ukoliko se pogrešno veže komunikacioni kabl može doći do kvarenja elektronike na samom uređaju. Stigli smo do kraja procesa montaže klima uređaja i sledeći korak je provera onog što smo uradili. Puštamo klimu u rad putem daljinskog upravljača i proveravamo odvod vode, zatim proveravamo ispravnost kompresora i ventilatora. Nakon obavljene provere ugradnja je završena, ostaje samo da Vam overimo garanciju u trajanju od godinu dana. Garancija se odnosi na samu ugradnju, ispravnost uređaja i kompresor klime. Uz redovan godišnji servis garancija se produžava na još godinu dana. Mi smo naš posao završili i ostavljamo Vas da uživate u novom uređaju u Vašem domu.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 8858 419

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Zakažite termin za montažu klima uređaja