Ovlašćeni servis klima uređaja - cena već od 1.500 rsd

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

KLIMA SERVIS

Redovan godišnji servis potrebno je uraditi 1-2 puta godišnje. Poželjno je pred početak letnje sezone, odnosno početka hlađenja i pred početak zimske sezone, odnosno grejanja. Ukoliko se klima uređaj ne održava i ne servisira na adekvatan način postaje pravo leglo bakterija koje mogu ugroziti Vaše i zdravlje Vaših ukućana. U ciklusu kruženja vazduha sva prljavština se zadržava na filterima, a zatim i redom po stepenima prolaska. Iz tog razloga ukoliko se ne radi redovan godišnji servis postoji šansa da ozbiljno ugrozite Vaše zdravlje i prouzrokujete ozbiljan kvar klima uređaja.

Pri servisu posebnu pažnju obraćamo na unutrašnju jedinicu jer ste sa njom u direktnom kontaktu. Servisiramo sve vrste i proizvođače klima, kao što su split sistemi, kasatne klime i čileri. Uslugu servisa klima uređaja izvršavamo u svim delovima grada. Naš tim majstora čine ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

Usled neservisiranja klima uređaja dolazi do lošeg protoka vazduha kroz samo saće, jer klima prilikom rada uvlači vazduh iz prostorije i navlači svu prašinu na filtere unutrašnje jedinice, a zatim i na saće preko čega klima ‘’diše’’ i taj isti vazduh uvlači i izbacuje kroz turbinu. Samim tim, kada je klima uređaj zaprljan prlja se i turbina i posle određenog vremena turbina loše kubicira vazduh u prostoriji jer su joj peraja zaprljana. Isto tako, kada klima uređaju fali gas (freon) kompresor klime se ‘’muči’’ i može doći do pregrevanja i ozbiljnog kvara kompresora, što je mnogo veća finansijska investicija u odnosu na dva redovna godišnja servisa.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 8858 419

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Zakažite termin za montažu klima uređaja