DOPUNA FREONOM - CENA VEĆ OD 4.000 RSD

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

10 EKIPA

U ovom trenutku, naša firma broji 10 ekipa visoko kvalifikovanih majstora.

5 GODINA ISKUSTVA

Svi naši majstori minimum 5 godina servisiraju i popravljaju klima uređaje.

UVEK SMO TAČNI

Na Vašu adresu uvek dolazimo u dogovreno vreme, ne kasnimo nikad.

RAČUN I GARANCIJA

Izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge po obavljenom poslu.

PUNJENJE KLIMA FREONOM

Dopuna klima uređaja gasom, odnosno freonom, je zasigurno jedna od najčešćih intervencija koje izvršavamo, ako izuzmemo montažu i servis klima uređaja. Često dobijamo pitanja kako da znamo da je klima uređaju potrebno punjenje freonom. Jasni pokazatelji toga su kada slabije hladi, pa čak i uopšte ne hladi. Takođe i kada slabije greje, a neretko se dešava i da se uopšte ne upali. Može se manifestovati i povećanom bukom iz spoljašnje jedinice zbog lošeg rada kompresora. To su stvari koje lično Vama predstavljaju problem u korišćenju klima uređaja, dok što se tiče same klime može doći do kvara kompresora. Upravo iz tog razloga je bitan redovan godišnji servis kako bi se proverila celokupna instalacija, zatim holenderi i gas (freon), kako ne bi dolazilo do većih kvarova koji će iziskivati mnogo veću potrošnju Vašeg novca. Kod punjenja klima uređaja postoji šansa da utvrdimo da je pukao holender ili var, samim tim klima je izgubila sav freon koji je iscureo.

Provera se vrši uz pomoć posebnih manometara, a količina freona koji nedostaje može se dodati na osnovu radnog pritiska, specijalne vage ili uz pomoć posebne menzure za freon. Tako da pre nego što ponovo napunimo klimu moramo da ustanovimo šta je prouzrokovalo da dođe do curenja freona. Nakon što konstatujemo kvar, ‘’bacamo’’ se na posao kako bi isti što pre otklonili. Nakon toga punimo klima uređaj freonom koji je odgovarajući za klimu koju posedujete. Punjenje klima uređaja vršimo isključivo visokokvalitetnim originalnim freonima licenciranih proizvođača. Ne koristimo kineske freone, s obzirom da su i do nekoliko puta jeftiniji, sadrže veliki procenat vlage i veoma brzo i trajno oštećuju kompresor klima uređaja. Na kraju je potrebno vakumirati sistem. Uslugu punjenja klima uređaja izvršavamo na svim opštinama na teritoriji glavnog grada i uvek imamo slobodnu ekipu koja će doći na Vašu adresu i uspešno izvršiti navedenu uslugu.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 122 08 26

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge

Zakažite termin za montažu klima uređaja