POPRAVKA KLIMA UREĐAJA

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

POPRAVKA ELEKTRONIKE

Vršimo popravku i servisiranje elektronike na inverter i standardnim klima uređajima. Nakon što nas pozovete i u telefonskom razgovoru predočite problem, naš majstor će izaći na teren kako bi obavio pregled klima uređaja u cilju utvrđivanja problema. Potrebno je da utvrdi da li je problem u samoj elektronici ili u nekom drugom segmentu. Ukoliko majstor ustanovi da je problem u elektronici demontiraćemo je sa uređaja kako bi je odneli u naš servis gde će je naš elektroničar vratiti u prvobitno stanje. Naravno kada uradimo defektažu, kontaktiraćemo Vas kako bi Vam saopštili cenu popravke i ukoliko odobrite naš elektroničar otpočinje popravku.

Popravka elektronike kod inverter klima je malo složeniji proces, iz razloga što se oštećenje nekada ne može prepoznati u startu, u tom slučaju pristupamo defektaži na samom uređaju, a to je intervencija koja oduzima više vremena. Takođe, u nekim slučajevima nije moguće popraviti elektroniku kod inverter klima iz razloga što postoji opcija da na tržištu nema odgovarajućih delova.

POPRAVKA TEMPERATURNE SONDE

Termistor naizmenične struje je tip temperaturnog senzora klime koji se uglavnom nalazi u modernim sistemima. Njegova uloga je u tome da otkriva temperaturu i šalje signal otpora upravljačkom modulu naizmenične struje, na taj način se izvršavaju automatska podešavanja kako bi prostorija bila na željenoj temperaturi. Oni čitaju i tumače podatke o temperaturi koja je presudna za pravilan rad računarskog sistema elektronike. Kada termistori otkažu ili počnu imati problema, mogu negativno uticati na performanse celog sklopa uređaja. Ukoliko otkaže AC termistor, proizaći će nekoliko simptoma koji će Vas upozoriti da postoji problem. Jedan od tih simptoma je da će duvati hladan vazduh samo ograničeno vreme. A ako termistor ne radi ispravno, ne može upozoriti računar klima uređaja na temperaturu u prostoriji.

POPRAVKA VENTILATORA KLIME

Problem sa ventilatorom ili turbinom klima uređaja ukazuje da postoji problem sa termistorom naizmenične struje. Ako termistor daje slab signal rad motora ventilatora će biti nepravilan ili gotovo uopšte neće funkcionisati. Ukoliko ventilator ima bilo kakvih problema neće biti u mogućnosti da vrši svoju osnovnu funkciju, a to je hlađenje. Po svemu što smo naveli verujemo da Vam je jasno da termistor igra zaista ključnu ulogu u funkcionisanju čitavog sistema, tako da ukoliko primetite da imate neki od navedenih problema kontaktirajte nas kako bi naš majstor izvršio defektažu i ukoliko bude bilo potrebno zamenio termistor i vratio Vaš klima uređaj u fabričko stanje.

Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakav problem koji imate sa Vašim klima uređajem. Ovlašćeni smo serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja. U dosadašnjem radu na terenu susretali smo se sa velikim brojem problema, tako da kakav god problem imate naša ekipa majstora će ga uspešno otkloniti. Uvek smo dostupni ukoliko Vam je potreban savet ili kako bi konstatovali kvar, a po obavljenom poslu izdajemo račun i garanciju. Pozovite nas – klime su naša oblast!

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 8858 419

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Zakažite termin za montažu klima uređaja