DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA - CENA VEĆ OD 3.500 RSD

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Naš servis, odnosno naši majstori uspešno izvršavaju uslugu demontaže klima uređaja, naravno sa čuvanjem gasa za ponovnu montažu kako bi smanjili troškove. Proces demontaže klima uređaja obuhvata skidanje unutrašnje i spoljašnje jedinice, zatim nosača unutrašnje i spoljašnje jedinice i kompletne cevne instalacije. Do sada smo na teritoriji grada izvršili nekoliko hiljada demontaža klima uređaja tako da nas uvek možete kontaktirati ukoliko Vam zatreba navedena intervencija u Vašem domu. Dolazimo u vreme koje Vama najviše odgovara, a na teritoriji našeg glavnog grada dostupni smo na svim opštinama.

PREMEŠTANJE KLIMA UREĐAJA

Premeštanje klima uređaja je samo još jedna od brojnih usluga koje uspešno izvršavamo na teritoriji grada. Često nam se javljaju ljudi koji žele da klimu premeste u drugi stan ili kuću ili jednostavno da je premeste u neku drugu prostoriju trenutnog doma. Na to uglavnom utiču faktori poput renoviranja doma ili određenih građevinskih radova koje izvršavaju na samom objektu, kao što su rad fasade, izolacije i slično. Kod ove intervencije jako je važno da se demontaža klima uređaja uradi stručno i pedantno. U kratkim tezama ćemo Vam pojasniti kako ćemo izvršiti uslugu demontaže ukoliko nam ukažete Vaše poverenje. Prvi korak je svakako zatvaranje gasa (freona), zatim sabijanje gasa u sistem i naravno gašenje klima uređaja.

Nakon toga prelazimo na skidanje struje i holendera, a onda i skidanje spoljne jedinice. Kada to završimo prelazimo na vađenje instalacije iz rupe i skidanje unutrašnje jedinice. Posebnu pažnju treba obratiti na struju i freon klima uređaja kako ne bi došlo do povreda izazvanih udarom struje ili prženjem gasom. Objasnili smo Vam ukratno proces demontaže klima uređaja i možda bi neko mogao da pokuša da sam izvrši skidanje klime, ali za ovu intervenciju je potrebno znanje i iskustvo i naša preporuka je da nas pozovete kako bi posao prepustili majstorima sa dugogodišnjim iskustvom i svakako kako ne bi rizikovali kako Vašu sigurnost, tako i sigurnost klima uređaja.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

065 4616 519

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge

Zakažite termin za montažu klima uređaja