ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA - CENA VEĆ OD 1.500 RSD

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, apsolutno ćemo biti tu za svaki savet, podršku i kvalitetnu uslugu. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i da svaku uslugu odradimo maksimalno profesionalno i pedantno. Ukoliko želite da kupite novu klimu, servisirate ili popravite postojeću, izvršite zamenu ili imate neku posebnu želju budite slobodni da nas kontaktirate, Centar klima uređaja je uvek tu za Vas.

OVLAŠĆENI SERVISERI

Mi smo ovlašćeni serviseri za sve vrste i proizvođače klima uređaja.

RAČUN I GARANCIJA

Po završetku intervencije, uredno izdajemo račun i garanciju na izvršene usluge.

UVEK SMO TU ZA VAS

Pružamo pomoć i savetovanje prilikom odabira i kupovine klima uređaja.

DAJEMO SAVETE

Dajemo ključne savete za očuvanje dužeg životnog veka klima uređaja.

ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA

Servisiranje klima uređaja započinjemo skidanjem poklopca. Zatim vadimo filtere, skidamo krilca i skidamo kompletne plastike. U zavisnosti od stanja klime skidamo i turbinu (ne ulazi u osnovnu cenu servisa). Komplet plastike, filtere i turbine peremo i vraćamo u fabričko stanje. Dok se to suši peremo i dezinfikujemo kompletno saće (isparivač) unutrašnje jedinice sredstvom koje u sebi ima visok procenat asepsola. Nakon što to uradimo sklapamo klima uređaj. Proveravamo instalaciju i komunikaciju između unutrašnje i spoljašnje jedinice.

Takođe, proveravamo holendere i izolaciju na cevima. Što se tiče spoljašnje jedinice izvršavamo pranje saća, odnosno čišćenje takozvanog ćebenceta na saću spoljašnje jedinice. Proveravamo i dopunjujemo gas (R22, R32, R410-A). Na kraju servisa ćemo testirati klimu i odmah nakon uspešnog testiranja puštamo je u rad.

Naša je obaveza da Vam dodatno skrenemo pažnju da ukoliko se klima uređaj koristi u poslovnim prostorijama, prostorijama u kojima radi veliki broj zaposlenih, bolnicama, frizerskim salonima, prodavnicama i slično, servisiranje je potrebno izvršiti nekoliko puta godišnje, po mogućstvu na tri meseca. Na taj način sprečavate širenje virusa i bakterija na isparivaču i turbini unutrašnje jedinice preko kojih se paraziti raspršuju u prostor. Budite odgovorni i redovno servisirajte klima uređaj kako bi Vas isti dobro služio dugi niz godina i kako bi očuvali zdravlje Vaše porodice ili Vaših kolega.

Rutinski rešavamo svaki problem sa klimom

063 122 08 26

Pozovete naš korisnički servis i objasnite šta Vam je sve potrebno.

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Uvek dolazimo u dogovoreno vreme, kad god Vama najviše odgovara.

RUTINSKI REŠIMO PROBLEM

Svaki problem sa klimom rešavamo veoma brzo i profesionalno.

Usluge

Zakažite termin za montažu klima uređaja